Ontspanning met Braziliaanse percussie instrumenten

Brasilianische
Trommelangebote
- mit Spaß dabei sein!

Ontspanning kan zo veelzijdig zijn. Alleen rust is niet altijd de beste manier.

Je kunt ontspanning ook ervaren door activiteit, beweging en ritme zoals bij een Braziliaanse percussie workshop. Trommelen heeft een positief effect op de gezondheid: het bevordert de coördinatie, concentratie en sociale vaardigheden.

Ook in het kader van teambuilding kan een Braziliaanse percussie workshop als een ware ondersteuning dienen. Het teamgevoel en de persoonlijke betrokkenheid als ook het samenspel zijn als onderdeel van de groep heel belangrijk. Tijdens deze workshop wordt er een “gelegenheid band” gevormd en worden er originele Braziliaanse percussie instrumenten ingezet.

Als je samen muziek maakt, moet je elkaar helpen, aanvullen en vooral naar elkaar luisteren. Je hebt elkaars ondersteuning nodig om tot een gezamenlijk doel te komen, het samenspelen van een Braziliaans ritme. Dit creëert een nieuwe vorm van team beleving. De baas, de collega en de medewerkers hebben nu ervaring in een heel andere context. Dit bevordert uiteindelijk de samenwerking en versterkt de teamgeest in de band maar ook in het dagelijkse werk.

En last but not least: trommelen is ontzettend leuk en leidt tot stressverlichting.

Het aantal deelnemers is 15-25 personen.
Muzikale kennis is absoluut geen vereiste!
Eenvoudige ritmes worden gespeeld op originele Braziliaanse percussie instrumenten.
Deze instrumenten worden beschikbaar gesteld.

De deelnemers krijgen individueel uitleg over de instrumenten en aan het einde van de les wordt er samen een Braziliaanse ritme gespeeld.
Vreugde, plezier en ontspanning is gegarandeerd onvermijdelijk!

Workshops 
Viele Menschen sind fasziniert von der mitreißenden Samba-Musik Brasiliens. Trommeln macht Spaß und den Kopf frei. Probieren Sie es aus!
Musikalische Kenntnisse sind nicht erforderlich! Hier wird auf jedermann/frau eingegangen, egal ob Sie Einsteiger sind oder bereits Spielerfahrung haben.  

Workshops 2024
16.06.2024 Timba-Workshop
für Einsteiger mit und ohne Vorkenntnisse
von 11.00 - 13.00 Uhr in Straelen
Anmeldeschluss: 22. Mai
Information und Anmeldung:                                     
Sibille Geldermann
Op te Schmaltberg 14a
47608 Geldern
Telefon: +49 2831 89633
Mobil: +49 171 301 7844

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden